Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Технологія приготування прісного тіста і виробів з нього
ДНЗ "Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг" Автор: Горпинич С.О.
Перша назва українських вареників − вараники. Ці вироби
з тіста з начинкою з м’яса, овочів, фруктів та ягід також популярні в
інших слов’янських країнах.
Види та сорти пшеничного борошна. Вимоги до якості. Значення виробів з тіста в харчуванні
Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього: локшина, вареники, пельмені
Технологія приготування вареників з картопляною начинкою (послідовність приготування)
Технологія приготування вареників з сирною начинкою (послідовність приготування)
Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього: галушки, чебуреки
Немає коментарів:
Дописати коментар