Технологія приготування прісного тіста і виробів з нього

ДНЗ "Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг"  Автор: Горпинич С.О.

Перша назва українських вареників − вараники. Ці вироби з тіста з начинкою з м’яса, овочів, фруктів та ягід також популярні в інших слов’янських країнах. 

 

 

 

Види та сорти пшеничного борошна. Вимоги до якості. Значення виробів з тіста в харчуванні


Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього: локшина, вареники, пельмені


Технологія приготування вареників з картопляною начинкою (послідовність приготування)


Технологія приготування вареників з сирною начинкою (послідовність приготування)

Технологія приготування прісного тіста та виробів з нього: галушки, чебуреки


 

Немає коментарів:

Дописати коментар