Овочі, гриби: обробка, продукти їх переробки

ДНЗ "Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг"  Автор: Горпинич С.О.

Півсклянки брокколі містить більше 2,5 грамів клітковини і 2 грами білка – більше ніж стейк! Але, на відміну від м’яса, цей незвичайний овоч не містить насичених жирних кислот і не підвищує рівень холестерину в крові.

 

 

Хімічний склад і харчова цінність овочів


Класифікація овочів


Плодові овочі


Технологічний процес обробки овочів


Види бульбоплодів та коренеплодів


Види капустяних та десертних овочів


Види салатно-шпинатних та пряних овочів


Прості форми нарізки овочів


Чи знаєш ти прості форми нарізки овочів?


Класифікація грибів


Види грибів їстівних та неїстівних

Розрахунки маси сировини брутто та нетто при обробці овочів


 

 

Немає коментарів:

Дописати коментар