Тварина
насичується, людина їсть,
розумна людина вміє харчуватися.
Брилья-Саварен
Поняття про сировину, напівфабрикати, готову страву
Вода
Макроелементи: їх значення для організму людини
Вуглеводи, пектинові речовини. Значення в людському харчуванні
Білки, їх значення в людському харчуванні
Жири, їх значення в людському харчуванні
Класифікація вітамінів
Вітаміни, їх значення в людському харчуванні
Ферменти
Інші речовини, що входять до складу продуктів харчування
Якість сировини, методи визначення якості харчових продуктів. Енергетична цінність (калорійність) продуктів харчування
...
ВідповістиВидалитиВиконала
ВідповістиВидалитиВиконала
ВідповістиВидалитиВиконав
ВідповістиВидалити...
ВідповістиВидалити