Риба: обробка, технологія приготування напівфабрикатів

ДНЗ "Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг"  Автор: Горпинич С.О.

Найдорожча риба - Білуга (Huso huso)
Самка вагою 1227 кг, виловлена в річці Тиха Сосна в 1324 р., дала 245 кг самої високоякісної ікри, яка коштувала б сьогодні 200 000 долл.

 

 

 

Класифікація риби

Класифікація родин риб


Класифікація риби за термічним станом


Обробка риби для використання цілою


Розбирання риби на порціонні шматочки-кругляки


Приготування котлетної маси з риби і напівфабрикатів з неї


Розрахунки маси напівфабрикатів при розбиранні риби

Немає коментарів:

Дописати коментар