ДНЗ "Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг" Автор: Горпинич С.О.
Хімічний склад і харчова цінність риби
Error: http status: 0
Хімічний склад і харчова цінність риби
Класифікація риби. Вимоги до якості
Характеристика родин риб
Механічна кулінарна обробка риби з лускою
Обробка риби та приготування напівфабрикатів для фарширування
Особливості механічної кулінарної обробки інших видів риб
Види паніровок, їх призначення. Технологія приготування котлетної маси та напівфабрикатів з неї
Морепродукти: асортимент, види, хімічний склад, зберігання ...
Я Вами захоплююсь. Це велика праця. Зроблено професійно. Бажаю успіхів.
ВідповістиВидалитивеличезна робота, прекрасний матеріал супер!!!
ВідповістиВидалитиКреативно, професійно і цікаво!!!
ВідповістиВидалити