Технологія приготування їжі з основами товарознавства
Технологія приготування супів
ДНЗ "Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг" Автор: Горпинич С.О.
Найдорожчий суп в світі – це суп з ластів’ячих гнізд, який вважається
делікатесом в Китаї, В’єтнамі та Малайзії. Власне, суп готується з слини
ластівок, якою вони скріплюють свої гнізда. За консистенцією він
нагадує кисіль.
Значення перших страв у харчуванні та їх класифікація
Технологія приготування овочевої пасеровки
Загальні правила приготування перших страв
Технологія приготування та відпуск супів картопляних з крупою, бобовими, вимоги до якості
Технологія приготування та відпуск молочних супів, вимоги до якості
Немає коментарів:
Дописати коментар