Технологія приготування супів

ДНЗ "Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг"  Автор: Горпинич С.О.

Найдорожчий суп в світі – це суп з ластів’ячих гнізд, який вважається делікатесом в Китаї, В’єтнамі та Малайзії. Власне, суп готується з слини ластівок, якою вони скріплюють свої      гнізда. За консистенцією він нагадує кисіль.

 

Значення перших страв у харчуванні та їх класифікація


Технологія приготування овочевої пасеровки


Загальні правила приготування перших страв


Технологія приготування та відпуск супів картопляних з крупою, бобовими, вимоги до якості


Технологія приготування та відпуск молочних супів, вимоги до якості


Розрахунки сировини для приготування перших страв



.

Немає коментарів:

Дописати коментар