М'ясо, птиця, дичина, субпродукти: обробка, технологія приготування напівфабрикатів

 

ДНЗ "Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг"  Автор: Горпинич С.О.

На прожиток однієї дворічної корови потрібно 3,5 т сої і зерна і 600 л води. Натомість людина отримує 300 кг м'яса.

 

Види м'яса


Хімічний склад і харчова цінність м'яса. Тканини м'яса


Класифікація м'яса


Технологічний процес обробки м'яса


Технологічний процес обробки яловичої туші


Розбирання яловичої туші


Технологія приготування котлетної маси з м'яса


Технологія приготування напівфабрикатів з м'ясної котлетної маси


Хімічний склад сільськогосподарської птиці, дичини, класифікація


Послідовність технологічного процесу обробки сільськогосподарської птиці


Технологічний процес обробки птиці, дичини


Способи заправляння птиці


Класифікація субпродуктів


Розрахунки маси м'яса, кісток при розробці яловичої туші

Немає коментарів:

Дописати коментар