Крупи, бобові. Макаронні вироби: обробка, технологія приготування страв

    

ДНЗ "Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг"  Автор: Горпинич С.О.

Сто грам сирої гречки міститьт 12 грам білка. В склад крупи входить 17 незамінних амінокислот, а білок близький до  звичного нам білка в курячих яйцях і сухому молоці.

 


Будова зерна злакових


Класифікація круп, бобових та макаронних виробів


Злакові культури та крупи з них


Класифікація макаронних виробів за видами


Загальні правила варіння макаронних виробів. Приготування та відпуск макаронів відварених

Підготовка круп до варіння

Загальні правила варіння каш
Класифікація каш


Банош зі шкварками
Як правильно зварити розсипчастий рис

 Правила варіння бобових

Розрахунки сировини для приготування страв з круп, бобових та макаронних виробів

Немає коментарів:

Дописати коментар