Яйця, яєчні продукти, обробка. Технологія приготування страв

  ДНЗ "Хмельницький центр професійно-технічної освіти сфери послуг"  Автор: Горпинич С.О.

 Найважче яйце у світі важило 454 грами - приблизно в шість разів важче середнього курячого яйця.

Найменша в світі пташине яйце - це яйце колібрі, а найбільше - у страуса. Щоб зварити яйце страуса круто, знадобиться 2 години. 

 

Будова, хімічний склад і харчова цінність яєць

Будова курячого яйця

Класифікація яєць, продукти їх переробки


Перевірка якості яєць

Процеси, що відбуваються в яйці при тепловій обробці


Технологія приготування та відпуск страв з яєць: 

яйця варені. Вимоги до якості


Як правильно варити яйця?

Як приготувати яйце пашот?


Технологія приготування та відпуск яєчні. Вимоги до якості



Немає коментарів:

Дописати коментар